Historie

Ulla og Carsten Nørgaard byder velkommen til Femmasteren Hotel og Hostel. Navnet på Femmasteren kommer sig af, at huset har 5 skorstene. Vi har ladet os fortælle, at huset altid har heddet dette i folkemunde. For en periode som vi ikke kender, har der været mindre end 5 skorstene, men i 2006 blev de genetableret, da huset gennemgik en stor renovering og herefter blev huset navngivet Femmasteren igen.

Vi har også fået fortalt, at det har været badeanstalt, fattigmandsgård og et kommunekontor.
Skulle du have en spændende historie om Femmasteren/ det tidligere Marstal vandrerhjem, så er du hjertelig velkommen til at skrive, ringe eller kigge forbi og fortælle os den til os.

Vi købte Marstal vandrerhjem den 1. november 2015 (Nu omdøbt til Femmasteren Hotel og Hostel) og lavede 7 vandrerhjemsværelser om til hotelværelser på den del af huset, som var nyrenoveret, da vi købte Femmasteren.
Disse værelser består nu enten af dobbeltsenge eller 2 enkeltsenge. 4 af hotelværelserne er med eget bad og wc og 3 værelser har fælles badeværelser.
For ikke at gå ned i sengepladser, har vi genmonteret  de køjesenge, der var til overs i de andre vandrerhjemsværelser. Femmasteren har 86 senge fordelt på 26 værelser.

Vi flyttede receptionen fra Færgestræde om til Havnegade, så den i dag ligger ved hovedtrappen med udsigt til havnen og vandet.
I 2017 installerede vi vildmarksbade med 38C varmt vand, som vi kalder Sømandsbadet.
Vi har altid nye ideer til Femmasteren, med fokus på at skabe et hyggeligt og behageligt miljø for vores gæster.

Femmasteren
Oplev Marstal

Besøg vores andre familiedrevne opelvelser i Marstal

Vi har en stor kærlighed til øen og de mange muligheder, som findes her. Gennem årene har vi haft mange visioner og i et stærkt familiesamarbejde, har vi sammen med vores sønner skabt flere forskellige oplevelser, som du kan læse mere om her.

Læs mere her