Oplev Ærø

Herunder ser du nogle af de oplevelser, der er af finde på Ærø.

Prinsebroen

Røgeri i Marstal, Ærø.
Nyd en dejlig stund på Marstal havn, i det hyggelige røgeri, som byder på forskellige ø-specialiteter.
Røget fisk, hjemmelavet snaps med blandet urter fra Eriks Hale, andre delikatesser og take away.
Læs mere

Skipper Park

Ohøj landkrabber. Vi bygger en maritim legepark i Marstal på Ærø. I 2022 åbner parken med vandleg og andet sjovt.
Følg med her og se hvordan det går. Du kan også følge med på

@skipperparkmarstal

Besøg også vores hyggelige maritime café Skipper ly. Her kan du købet frokost, forskellige kaffe og te, kage og øl og vand.
Du kan besøge Cafe Skipper ly uden at skulle ind i parken.

Læs mere

Ærø guiden

Ærø Guiden er din guide til den gode ferie på Ærø.

Guiden rummer alt det, du skal bruge for at få en god oplevelse af Ærø. Dyk bl.a. ned i historien bag de mange, ærøske badehuse eller få gode tips til den aktive ferie i Ærøs kuperede landskab.

Læs mere

Femina Rejsereportage

Naturen er fantastisk med bakket terræn, masser af oplevelser ved havet og en af Danmarks bedste strande, Eriks Hale på østkysten. På Ærø er der gastronomi, hippe hoteller, sjove, anderledes butikker og en ro og skønhed, man ikke finder mange steder.

Læs mere

Teglværkspladsen

Udlejning af kajakker & SUP’s, IPP2 kurser på 2-3 dage, skræddersyet ture/kurser, guidede ture i det sydfynske øhav samt overnatning.
Læs mere

Øhavet festival

To dage med musik, talks og ø-eventyr på Marstal havn.
Læs mere

Ærø golfklub

Læs mere

Motorfabrikken

Motorfabrikken var engang pulsen på Marstal havn. Her kunne man høre den taktfaste lyd af de verdenskendte Marstal-motorer.
I over 20 år har bygningen været i frit forfald. Men til gengæld er uvurderlige maskiner og motorer bevaret i en unik tidslomme.
Med vores projekt skal Motorfabrikken igen være havnens puls i Marstal.
Et sted hvor virkelyst, oplevelser og gode idéer er de motorer, som driver værket – i enestående kulturhistoriske rammer.
Læs mere

Marstal Søfartsmuseum

Gå på opdagelse på Marstal Søfartsmuseum. Du kan nemt få tiden til at gå på museet. Indenfor på Søfartsmuseet kan du tage et kig på de mange spændende modelskibe og du kan selv stå ved roret på en coaster. Men pas på! Du risikerer at blive søsyg!

Læs mere

Det Gamle Værft

Oplev Det Gamle Værft og hør om den store esse til smedning, værktøj, skibsbygningsteknik samt store maskiner til nitning af stålskibe, beddingen og damperen S/S Svendborgsund. Prøv vores dampskibssimulator og lad dig imponere af vores 10,5 tons tunge compoundmaskine…

Læs mere
Femmasteren - boder

Landevejsboder

Rundt omkring på Ærø bliver der produceret alt fra spise, lys, sæbe uld m.m. Så hold øje med disse boder på jeres tur rundt på øen.

Ærø Bryggeri

Ærø bryggeri ligger smukt i landsbyen “Store Rise” midt på Ærø i Det Sydfynske Øhav. Ærø Bryggeri blev oprindeligt etableret i 1926 i de nu historiske bygninger, der blev opført som mejeri tilbage i 1880. Efter skiftet fra mælk til humle fortsatte ølbrygningen helt frem til 1962, hvor Ærø Bryggeri tappede sin sidste øl. Først i 2004 genåbnede bryggeriet.

Læs mere
Femmasteren

Eriks Hale

I Marstal må du ikke gå glip af Eriks Hale, der ligger lidt udenfor byen; tæt på marina og med to slags hav: Ét til hver side. Eriks Hale er nemlig en tange. På den ene side kan du bade i det stille, lune “Det Lille Hav”, som udgør en slags lavvandet bugt mellem marinaen og stranden – og på den anden side har du den friske Østersø. Her er også de karakteristiske badehuse i rigt mål. Eriks Hale har også et meget stort udvalg af strandurter ca. 20 forskellige, som blot skal vaskes og puttes i maden. Du kan kontakte Vesteraas som har strandsafari på telefon 61286252

 

Søbygaard

Søbygaard er et oplevelsescenter med aktiviteter og oplevelser for besøgende i alle aldre.

 

Læs mere