Oplev Ærø

Herunder ser du nogle af de oplevelser, der er af finde på Ærø.

Prinsebroen

Røgeri i Marstal, Ærø.
Nyd en dejlig stund på Marstal havn, i det hyggelige røgeri, som byder på forskellige ø-specialiteter.
Røget fisk, hjemmelavet snaps med blandet urter fra Eriks Hale og marineret sild, take away og andre delikatesser.
Læs mere

Skipper Park

Ohøj landkrabber. Vi bygger en maritim forlystelsespark i Marstal på Ærø. I 2022 åbner parken for forlystelser/aktiviteter.
Følg med her og se hvordan det går. Du kan også følge med på

@skipperparkmarstal

I år 2021 kan I besøge Skipper Parks café mens ungerne hygger i de maritime omgivelser og på legepladsen omkring.

Læs mere

fru NØRGAARD

fru NØRGAARD bor i Marstal på Ærø.
fru NØRGAARD forhandler brugskunst, tøj, smykker, tasker, sæber, lamper og meget andet lækker til dig og dit hjem.
Her kan du købe alt det “vi kvinder ikke kan undvære”.
Kom og bliv inspireret af det flotte brugskunst og tøj i alle de farvestrålende pangfarver.
Smukt eller sjovt brugskunst til dit hjem og tøj til hverdag eller fest.

 

Læs mere

Ærø guiden

Ærø Guiden er din guide til den gode ferie på Ærø.

Guiden rummer alt det, du skal bruge for at få en god oplevelse af Ærø. Dyk bl.a. ned i historien bag de mange, ærøske badehuse eller få gode tips til den aktive ferie i Ærøs kuperede landskab.

Læs mere

Femina Rejsereportage

Naturen er fantastisk med bakket terræn, masser af oplevelser ved havet og en af Danmarks bedste strande, Eriks Hale på østkysten. På Ærø er der gastronomi, hippe hoteller, sjove, anderledes butikker og en ro og skønhed, man ikke finder mange steder.

Læs mere

Teglværkspladsen

Udlejning af kajakker & SUP’s, IPP2 kurser på 2-3 dage, skræddersyet ture/kurser, guidede ture i det sydfynske øhav samt overnatning.
Læs mere

Ærø golfklub

Udlejning af kajakker & SUP’s, IPP2 kurser på 2-3 dage, skræddersyet ture/kurser, guidede ture i det sydfynske øhav samt overnatning.
Læs mere

Motorfabrikken

Motorfabrikken var engang pulsen på Marstal havn. Her kunne man høre den taktfaste lyd af de verdenskendte Marstal-motorer.
I over 20 år har bygningen været i frit forfald. Men til gengæld er uvurderlige maskiner og motorer bevaret i en unik tidslomme.
Med vores projekt skal Motorfabrikken igen være havnens puls i Marstal.
Et sted hvor virkelyst, oplevelser og gode idéer er de motorer, som driver værket – i enestående kulturhistoriske rammer.
Læs mere

Øhavet festival

To dage med musik, talks og ø-eventyr på Marstal havn.
Læs mere

Marstal Søfartsmuseum

Gå på opdagelse på Marstal Søfartsmuseum. Du kan nemt få tiden til at gå på museet. Indenfor på Søfartsmuseet kan du tage et kig på de mange spændende modelskibe og du kan selv stå ved roret på en coaster. Men pas på! Du risikerer at blive søsyg!

Læs mere

Det Gamle Værft

Oplev Det Gamle Værft og hør om den store esse til smedning, værktøj, skibsbygningsteknik samt store maskiner til nitning af stålskibe, beddingen og damperen S/S Svendborgsund. Prøv vores dampskibssimulator og lad dig imponere af vores 10,5 tons tunge compoundmaskine…

Læs mere

Søbygaard

Herregården Søbygaard blev opført af Hertug Hans den Yngre omkring 1580, for hvad skulle en hertug dog gøre uden et jagtslot? Selvom Søbygaard hører til blandt de allermindste slotte, er den ikke en spændende historie foruden. Man finder her træk af Ærøs omtumlede historie med de mange forskellige fyrster, som fra tid til anden delte øen imellem.
Selvfølgelig er der også en hvid dame på Søbygaard.

 

Læs mere

Rise Bryggeri

Rise bryggeri ligger smukt i landsbyen “Store Rise” midt på Ærø i Det Sydfynske Øhav. Rise Bryggeri blev oprindeligt etableret i 1926 i de nu historiske bygninger, der blev opført som mejeri tilbage i 1880. Efter skiftet fra mælk til humle fortsatte ølbrygningen helt frem til 1962, hvor Rise Bryggeri tappede sin sidste øl. Først i 2004 genåbnede bryggeriet.

Læs mere
Femmasteren

Eriks Hale

I Marstal må du ikke gå glip af Eriks Hale, der ligger lidt udenfor byen; tæt på marina og med to slags hav: Ét til hver side. Eriks Hale er nemlig en tange. På den ene side kan du bade i det stille, lune “Det Lille Hav”, som udgør en slags lavvandet bugt mellem marinaen og stranden – og på den anden side har du den friske Østersø. Her er også de karakteristiske badehuse i rigt mål. Eriks Hale har også et meget stort udvalg af strandurter ca. 20 forskellige, som blot skal vaskes og puttes i maden. Du kan kontakte Vesteraas som har strandsafari på telefon 61286252

 

Femmasteren - boder

Landevejsboder

Rundt omkring på Ærø bliver der produceret alt fra spise, lys, sæbe uld m.m. Så hold øje med disse boder på jeres tur rundt på øen.

Guideservice Danmark

Der er så mange dejlige steder at opleve på Ærø og øerne omkring os. Gode guider er med til at gøre oplevelserne endnu bedre med en god fortælling. Gode guider finder I hos Guideservice Danmark. Vælg selv om I skal på en cykeltur, en byvandring, eller hører historierne på en tur med bus eller i egen bil. Mulighederne er mange og guiderne er fleksible.

Læs mere