Faciliteter på og omkring Femmasteren

Hyggeligt lukket gårdmiljø
Vi har en hyggelig og afskærmet gårdhave med et maritimt miljø. Der er borde/bænke sæt der indbyder til hyggelige samtaler med venner og familie, mens I nyder den ærøske stilhed og en god kop kaffe og/eller et glas vin. Hyggeligt indrette med krukker fyldt med blomster og urter som du er velkommen til at benytte til din madlavning. Tæpper og puder i flotte farver fra indien.

Skyggefuld promenadehave med udsigt til på Marstal havn og Kalkovnen
I vores hyggelige promonadehave med blomster og træer kan du slappe af og købe en dejlig forfriskning eller en kop kaffe/the og nyde roen og udsigten til havnen.

Gratis Wi-Fi
Vi har Gratis Wi-Fi på Femmasteren. Det kan du ske, at huset er fyldt og streamingen derfor bliver langsommere. I dette tilfælde kan du altid ty til anden hygge eller benytte et af vores brætspil, en cykeltur eller lign.

Sømandsbadet
Efter en lang dag rundt på de ærøske landeveje er der ikke noget bedre end en afslappende stund i vores sømandsbad. Vandet er 38 grader og mens du slapper af, kan du nyde et glas bobler og lidt frisk frugt. Badene er inkl. i hotelbookinger og er et tilkøb for vandrehjemsgæster og gæster ude fra. Book sømandsbadet her.
 
Fælleskøkken
Alle gæster på Femmasteren må benytte vores fine fælleskøkken. Kan du lide at lave mad? Især i fællesskab med andre? Så har du mulighed for det i vores fælleskøkken med direkte adgang til vores fine spiseafdeling.

Køkkenet indeholder Køleskab (ingen fryser), mikroovn, kaffemaskine/kaffefilter, elkoger, 4 kogeblus, gryder/potter og stegepander, knive & forskellige grydeskeer mm, ovnfaste fade og skåle, tallerkner, bestik, kopper og glas, viskestykker og klude, diverse krydderier.

Vi har altid instant kaffe og te til gæsternes fri afbenyttelse. Du kan frit benytte køkkenet fra 06:00-22:00 og du skal selv vaske op og stille alt på plads igen og sørge for at køkkenet er ren og pænt efter brug.

Oplev Marstal eller resten af Ærø som en ægte marstaller på cykel😊
Femmasteren har 4 lånecykler til husets overnattende gæster. Cyklerne kan bruges rundt i Marstal, en tur i de maritime gader, på standen eller bare et smut op og handler i vores hyggelig gågade.

Cyklerne må kun benyttes inden for Marstals bygrænse. De kan ikke reserveres ellers låses. De har navn på og finder altid hjem. De må kun benyttes af voksne (over 18 år) hvis ikke andet er aftalt med Femmasteren.

Vil du en længere tur rundt på Ærø kan du leje cykler 200 meter længere henad Havnegade ud mod stranden. Sejl og presenningsservice, Sejlmagervej 2, Marstal telefon: 62 53 12 71.

En af Danmarks bedste badestrande
Eriks Hale ligger 10 minutters gåtur fra Femmasteren og byder på unikke badeoplevelser både for børn og voksne, i det klareste havvand. Du kan tage en dukkert i Østersøen, eller nyde det lave badevand i lille hav, som er meget børnevenligt.