Lejrskoler

Nyd Jeres lejrskole på Femmasteren og dejlige Ærø

Nyd Jeres lejrskole på Femmasteren og dejlige Ærø.

Vi har 3-4 mandsværelser, stort opholdsrum/spisesal, hyggelig gårdhave. Gå afstand til 2 legepladser & fodboldbane, stranden Eriks hale med de flotte strandhuse.
Femmasteren ligger centralt i Skipperbyen Marstal. Her kan I få en sjov oplevelse på Marstal Søfartsmuseum. Eller besøge eventyrbyen Ærøskøbing med det spændende oplevelsesværft Det Gamle Værft og Den Gamle Købmandsgaard på Torvet er et besøg værd.
Tag rundt på øen og nyd den fantastiske natur. Feks vådområdet ved Vitsø og Søbygård. De offentlige busser på Ærø ganske gratis, så I nemt og bekvemt kan kommer rundt på hele øen.
Lejreskolegruppe skal være på minimum 20 personer. Når I fylder værelserne op fra en ende af koster en seng på hostel pr. nat 200 kr.
I skal selv medbringe sengelinnedet eller I kan leje det af Femmasteren.
Vi kan tilbyde hel pension som består af morgenmad (mælk/ymer, gryn, franskbrød, smør og marmelade og Nutella), smør selv madpakker (rugbrød, 2-3 slags pålæg, snack, frugt og vand/juice), aftensmad og aftenkaffe/te/saft & kage.
Pris 185 kr. pr. person pr. dag. Ved specielt kost såsom vegetar, gluten fri, veganer eller lignede vil der været et tillæg på 50 kr. per person pr. dag.
Femmasteren - udendørsområde